Champagne e re ne Shqiperi House Cattier

Wine Group Albania eshte nje company Importi me fokus ne Champagne edhe Vere. Tani si fillim po punojme me shtepine e Champagne House Cattier.

Kontaktoni Tani!

Ne kemi gjithçka nga verërat e tryezave në markat prestigjioze me cilësi të lartë dhe kemi qenë lider në treg për verërat e etiketuara me etiketa të etiketuara dhe të Fairtrade për më shumë se dhjetë vjet. Mirë se vini në botën tonë të verës!