Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: CLOS DU MOULIN ROSE PREMIER CRU MULTI VINTAGE…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: BRUT GUSTAVE EIFFEL PREMIER CRU Prodhuar: France, Champagne Perqindja: 30%…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: CLOS DU MOULIN BRUNT PREMIER CRU MULTI VINTAGE…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri:   BRUNT BLANCH DE NOIRS PREMIER CRU Prodhuar: France,…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: BRUT NATURE ABSOLU PREMIER CRU Prodhuar: France, Champagne Perqindja:…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: BRUT BLANC DE BLANCS PREMIER CRU Prodhuar: France, Champagne…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri:  BRUT ROSE PREMIER CRU Prodhuar: France, Champagne Perqindja:…

Read More

  Cattier   Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.     Emri: ANTIQUE BRUT PREMIER CRU Prodhuar: France, Champagne Perqindja:  40% pinot…

Read More