Bouchard Aine & Fils   Prestigjozja shtepia ne Bourgogne Bouchart Aine & Fils eshte ndertuar ne vitin 1750 dhe ka krijuar nje histori te gjate ne prodhimtarine e vererave te cilat kane nje kualitet te larte cilesie     Emri: BOUCHARD AINE & FILS CHARDONNAY Prodhuar: France, Bourgogne Perqindja: 100% chardonnay Pershkrimi: Ka nje shije te thate dhe…

Read More

   Moreau & Fils   Pas gati 200 vjet experience dhe tradite, shtepia J. Moreau & fils eshte nje shembull I shkelqyer ne trajtimin e tokes ne Chablis. Partneritete afatgjata me kontrollin e prodhuesit vendor te cilesise se larte te rrushit dhe objektivave moderrne bejne qe vererat jan te nje kualiteti te larte. Qe nga…

Read More

  Skalli   Robert Skalli e mesoi pasionin per veren dhe per token(terroir) nga babi I tij. Ne moshen 24 vjecare ne vitin 1974 u transferua per te jetuar ne Francen jugore. Nga ai moment ka zhvilluar njohurite per prodhimin natyral te veres. Ne vitet 1980 ka krijuar mini revolucion per prodhimtarine e veres nga…

Read More

Raymond Vineyards

  Raymond Vineyards   Ne 1933 erdhi Z. Roy Raymond ne zonen Napa Valley dhe u martua me Znj. Martha Jane Beringer qe ishte pjese e familjes Beringer Winery. Ne 1970 filloi bashke me djemte e tij Walter dhe Roy Jr. dhe shpejte arriten te njiheshin per cilesine dhe harmonine elegante te vererave te tyre….

Read More