VILLA CAFAGGIO

  Basilica Cafaggio   Kantina e veres 1000 vjecare ndodhet ne Panzano ne Conca d’Oro. Kjo eshte zona me e mire ne prodhimin e rrushit ne zonen Chianti.Me nje pune intensive ne rritjen e rrushit dhe ne prodhimin e veres me nje cilesi te klasit te larte e bejn e kantinen te ndodhet ne majen…

Read More

  Raymond Vineyards   Ne 1933 erdhi Z. Roy Raymond ne zonen Napa Valley dhe u martua me Znj. Martha Jane Beringer qe ishte pjese e familjes Beringer Winery. Ne 1970 filloi bashke me djemte e tij Walter dhe Roy Jr. dhe shpejte arriten te njiheshin per cilesine dhe harmonine elegante te vererave te tyre….

Read More

  De Loach Vineyards   I perket nje prodhuesi vere nga pinot noir, chardonnay dhe zinfandel ne zonen Russian River Valley. Karizmatiku burri francez Jean-Charles Boisset drejton kompanine me finesse dhe elegance francize dhe me respect per prodhimtarine. Qe nga viti 2009 zonat e mbjella jane te certifikuara biodinamike.     Emri: DE LOACH CALIFORNIA CABERNET…

Read More