Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri: ANTIQUE

BRUT PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja:  40% pinot meunier, 35% pinot noir, 25% chardonnay

Pershkrimi: Arome komplekse qe te kujtn fruta komposto.

Te le nje shije freskie, fruta te kuqe, fruta te thata,

briosh, dhe me nje perfundim xhinxherfili

 

Nr. Art: 1023

Cmimi: 4850 L

Sasia: 750 ml