Bonpas

 

Shtepia Bonpas eshte nje keshtjlle e ndertur ne vitin 1318 nga prifterinjt katolik qe u transferuan nga Roma ne

Avignon, ne zonen Rhone. E shquar si zone vere Chateauneuf-du-Pape, qe do te thote keshtjella e re e priftit

 

 

Emri: BONPAS CHATEAUNEUF-DU-PAPE

DOM HERBERT

Prodhuar: France, Chateauneuf-du-pape

Perqindja:  70% Grenache, 15% syrah 15% mourverde

Pershkrimi: E pasur ne shije djegese,fruta me element

kumbulle, viole, manaferre, fruta te thata dhe

cokollate te zeze

 

Nr. Art: 1002

Cmimi: 4450 Lekë

Sasia: 750ml