Bonpas

 

Shtepia Bonpas eshte nje keshtjlle e ndertur ne vitin 1318 nga prifterinjt katolik qe u transferuan nga Roma ne

Avignon, ne zonen Rhone. E shquar si zone vere Chateauneuf-du-Pape, qe do te thote keshtjella e re e priftit

 

 

Emri: BONPAS COTES-DU-RHONE

DON ALFANT

Prodhuar: France, Cotes-du-Rhone

Perqindja:  70% grenache, 30% syrah

Pershkrimi: E pasur ne shije kumbulle,

dafine ,fruta te zeza pylli dhe

element djeges piperi.

 

Nr. Art: 1001

Cmimi: 1650 Lekë

Sasia: 750ml