Bouchard Aine & Fils

 

Prestigjozja shtepia ne Bourgogne Bouchart Aine & Fils eshte ndertuar ne vitin 1750 dhe ka krijuar nje histori te gjate

ne prodhimtarine e vererave te cilat kane nje kualitet te larte cilesie

 

 

Emri: BOUCHARD AINE & FILS

CHARDONNAY

Prodhuar: France, Bourgogne

Perqindja: 100% chardonnay

Pershkrimi: Ka nje shije te thate dhe te fresket

chardonnay, e kombinuar me nje

element arome molle, bajame, mjalte,

qitro dhe nje balancim arome fuçie lisi.

 

Nr. Art: 1003

Cmimi: 1350 Lekë

Sasia: 750ml