Bouchard Aine & Fils

 

Prestigjozja shtepia ne Bourgogne Bouchart Aine & Fils eshte ndertuar ne vitin 1750 dhe ka krijuar nje histori te gjate

ne prodhimtarine e vererave te cilat kane nje kualitet te larte cilesie

 

 

Emri: BOUCHARD AINE & FILS

PINOT NOIR

Prodhuar: France, Bourgogne

Perqindja: 100% pinot noir

Pershkrimi: Shije me ereza, fruta pylli, qershie dhe

dru sandali (sandalwood).

Nr. Art: 1004

Cmimi: 1650 Lekë

Sasia: 750ml