Jean-Claude Boisset

 

E Filloi jeten e tj te sukseshme me prodhimin e vererave ne vitn 1960. Ka marre shume cmime nga vere prodhuesi Gregory Patriat

te cilet kane ambicie per te paraqitur anen me te mire te mundshme te prodjimtarise se veres ne Bourgogne. Kantina e veres

ndodhet ne anen me te pasur te Nuits-St Georges dhe motivimi I nje prodhimi vere me elegance dhe respekt per te kaluaren.

 

 

Emri: BOURGOGNE CHARDONNAY

LES URSULINES

Prodhuar: France, Bourgogne

Perqindja: 100% chardonnay

Pershkrimi: Shije e thate e fresket, arome

frutash, agrume, minerale dhe fuci lisi.

 

Nr. Art: 1008

Cmimi: 1890 Lekë

Sasia: 750ml