Jean-Claude Boisset

 

E Filloi jeten e tj te sukseshme me prodhimin e vererave ne vitn 1960. Ka marre shume cmime nga vere prodhuesi Gregory Patriat

te cilet kane ambicie per te paraqitur anen me te mire te mundshme te prodjimtarise se veres ne Bourgogne. Kantina e veres

ndodhet ne anen me te pasur te Nuits-St Georges dhe motivimi I nje prodhimi vere me elegance dhe respekt per te kaluaren.

 

 

Emri: BOURGOGNE PINOT NOIR LADOIX

PREMIER CRY

Prodhuar: France, Bourgogne

Perqindja: 100% pinot noir

Pershkrimi: Shije elegante dhe shume te pasur me nje

freski te acidit dhe tone te leta qeshie, nana

te zinj, piper dhe balancim I mire I fuçise se lisit

 

Nr. Art: 1007

Cmimi: 4650 Lekë

Sasia: 750ml