Jean-Claude Boisset

 

E Filloi jeten e tj te sukseshme me prodhimin e vererave ne vitn 1960. Ka marre shume cmime nga vere prodhuesi Gregory Patriat

te cilet kane ambicie per te paraqitur anen me te mire te mundshme te prodjimtarise se veres ne Bourgogne. Kantina e veres

ndodhet ne anen me te pasur te Nuits-St Georges dhe motivimi I nje prodhimi vere me elegance dhe respekt per te kaluaren.

 

 

Emri: BOURGOGNE PINOT NOIR

LES URSULINES

Prodhuar: France, Bourgogne

Perqindja: 100% pinot noir

Pershkrimi: Ka nje shije te thate dhe te fresket

chardonnay, e kombinuar me nje

element arome molle, bajame, mjalte,

qitro dhe nje balancim arome fuçie lisi.

 

Nr. Art: 1006

Cmimi: 2450 Lekë

Sasia: 750ml