Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri:   BRUNT BLANCH DE NOIRS

PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja: 30% pinot meunier, 70% pinot noir

Pershkrimi: Arome shijesh frutash si dardha, pjeshka,

rrush I kuq, mjalte dhe akacie.

Te le nje strukture te fuqishme me shije nga

fruta ekzotke dhe minerale.

(2016 Gault Millau 15.5/20.)

 

Nr. Art: 1027

Cmimi: 4950 L

Sasia: 750 ml