Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri: BRUT BLANC DE BLANCS

PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja: 100% chardonnay

Pershkrimi:  Nje arome e fresket dhe bujare

me briosh, arome te embel

te luleve te agrumeve dhe kajsive te thata.

(MEDALJE TE ARTE NE CHARDONNAY DU MONDE 2017)

 

Nr. Art: 1025

Cmimi: 4950 L

Sasia: 750 ml