Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri: BRUT GUSTAVE EIFFEL

PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja: 30% pinot meunier, 40% pinot noir, 30% chardonnay

Pershkrimi: Aroma e luleve te vjollces dhe agrumeve. Te le

nje shije komplekse te mire balancuar brioshi, fruta

ekzotike dhe minerale.

 

Nr. Art: 1029

Cmimi: 5550 L

Sasia: 750 ml