Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri: BRUT NATURE ABSOLU

PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja:  35% pinot meunier, 30% pinot noir, 35% chardonnay

Pershkrimi: Arome e matur dhe fine, e dominuar nga lule dhe

fruta te fresketa si kumbulla, agrume dhe briosh.

Te le nje shije te fresket dhe elegante me nje kulm

freskie dhe e rrumbullaket dhe me nje perfundim te gjate.

 

Nr. Art: 1026

Cmimi: 5850 L

Sasia: 750 ml