Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri:  BRUT ROSE PREMIER CRU

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja:  70% pinot meunier, 15% pinot noir, 15% chardonnay

Pershkrimi: Arome te frutave te zeza, karameli, bajame te embel. Te le

nje freski te frutave te zeza te pyllit, fik dhe nje shije delicate

te veres dhe nje perfundim elegant te likuricias.

(2016 Award of Excellence)

 

Nr. Art: 1024

Cmimi: 5550 L

Sasia: 750 ml