Basilica Cafaggio

 

Kantina e veres 1000 vjecare ndodhet ne Panzano ne Conca d’Oro. Kjo eshte zona me e mire ne prodhimin e rrushit ne

zonen Chianti.Me nje pune intensive ne rritjen e rrushit dhe ne prodhimin e veres me nje cilesi te klasit te larte e bejn e

kantinen te ndodhet ne majen e prodhueseve ne zonen Chianti.

 

 

Emri:CAFAGGIO CHIANTI

CLASSICO RISERVA

Prodhuar: Itali, Chianti Classico

Perqindja: 100% sangionese

Pershkrimi: Vere me ereza, nuance dhe me shije

frutash qershie, manaferre, kakao, vjollce

dhe dru sandal(sandalwood) dhe fuçi lisi.

 

Nr. Art: 1017

Sasia: 750ml