Skalli

 

Robert Skalli e mesoi pasionin per veren dhe per token(terroir) nga babi I tij. Ne moshen 24 vjecare ne vitin 1974 u transferua

per te jetuar ne Francen jugore. Nga ai moment ka zhvilluar njohurite per prodhimin natyral te veres. Ne vitet 1980 ka krijuar

mini revolucion per prodhimtarine e veres nga nje lloj rrushi (100%).

 

 

Emri: CHEZ PAULETTE-GRENACHE ROSE

Prodhuar: France, Pays D’OC

Perqindja: 100% grenache

Pershkrimi: Shije delicate nga agrumet dhe

manaferre dhe me nje shije te

gjate freskie ne perfundim

 

Nr. Art: 1014

Cmimi: 1200 Lekë

Sasia: 750ml