Skalli

 

Robert Skalli e mesoi pasionin per veren dhe per token(terroir) nga babi I tij. Ne moshen 24 vjecare ne vitin 1974 u transferua

per te jetuar ne Francen jugore. Nga ai moment ka zhvilluar njohurite per prodhimin natyral te veres. Ne vitet 1980 ka krijuar

mini revolucion per prodhimtarine e veres nga nje lloj rrushi (100%).

 

 

Emri: CHEZ PAULETTE-GRENACHE ROUGE

Prodhuar: France, Pays D’OC

Perqindja: 100% grenache

Pershkrimi: Shije haronike me fruta te zeza

pylli(blackcurrant) , qeshie dhe

me nje balancim perfekt ne

perfundim te vaniljes

 

Nr. Art: 1015

Cmimi: 1200 Lekë

Sasia: 750ml