Jean-Claude Boisset

 

E Filloi jeten e tj te sukseshme me prodhimin e vererave ne vitn 1960. Ka marre shume cmime nga vere prodhuesi Gregory Patriat

te cilet kane ambicie per te paraqitur anen me te mire te mundshme te prodjimtarise se veres ne Bourgogne. Kantina e veres

ndodhet ne anen me te pasur te Nuits-St Georges dhe motivimi I nje prodhimi vere me elegance dhe respekt per te kaluaren.

 

 

Emri: CLOS DE LA ROCHE GRAND CRU

Prodhuar: France, Cote DE Nuts

Perqindja: 100% pinot noir

Pershkrimi: Vere e re , e fresket, me eleganta taniner,

me fruta te koncentruara, tone te lehta

nga mana te zinj, ereza dhe fuci lisi

 

Nr. Art: 1011

Sasia: 750ml