Cattier

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10  Shtepite e zones se Champagne-s

ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit

prestigjioz te Montagne de Reims.

 

 

Emri: CLOS DU MOULIN BRUNT

PREMIER CRU MULTI VINTAGE

2005-2006-2007

Prodhuar: France, Champagne

Perqindja: 50% pinot noir, 50% chardonnay

Pershkrimi: E pasur dhe e fuqishme ne delikatese. Ka  arome

agrumesh, jargavani, dorezonje kajsi te thata dhe

nenexhik.Shije e fuqishme e mbeshtetur nga nje

freski e bukur, rrumbullake nga fruta ekzotike.

(2016 Gault & Millau 17/20)

 

Nr. Art: 1028

Cmimi: 10500 L

Sasia: 750 ml