Maison Bouachon

 

Katntina e veres ndodhet ne Chateauneuf-du Pape ne zonen Rhonedalen. Ketu prodhohet vere e cilesise se larte

qe nga viti 1898. Ne vitin 2011 kjo kantine u ble nga vere prodhues familja Boisset qe eshte lider ne prodhimin e veres ne France

.

 

 

Emri: CROZES-HERMITpiAGE LA MAURELLE

Prodhuar:  France, Crozes-Hermitages

Perqindja: 100% syrah

Pershkrimi: Vere me nuanca me ereza, shije nga frutat

e pyllit, dhe frutave me berthambe,

piper, vjollce dhe fuçi lisi.

 

Nr. Art: 1012

Sasia: 750ml