De Loach Vineyards

 

I perket nje prodhuesi vere nga pinot noir, chardonnay dhe zinfandel ne zonen Russian River Valley. Karizmatiku burri francez

Jean-Charles Boisset drejton kompanine me finesse dhe elegance francize dhe me respect per prodhimtarine. Qe nga viti 2009

zonat e mbjella jane te certifikuara biodinamike.

 

 

Emri: DE LOACH CALIFORNIA

CABERNET SAUVIGNON

Prodhuar: USA, Kalifornia

Perqindja:  100% cabernet sauvignon

Pershkrimi: Nje mirbalancim vere me shije

frutash dhe me tone nga manate zinj dhe

kumbulla.

 

Nr. Art:  1021

Sasia: 750ml