De Loach Vineyards

 

I perket nje prodhuesi vere nga pinot noir, chardonnay dhe zinfandel ne zonen Russian River Valley. Karizmatiku burri francez

Jean-Charles Boisset drejton kompanine me finesse dhe elegance francize dhe me respect per prodhimtarine. Qe nga viti 2009

zonat e mbjella jane te certifikuara biodinamike.

 

 

Emri:DE LOACH RUSSIAN RIVER

VALLEY PINOT NOIR

Prodhuar: USA, Russian River Valley

Perqindja: 90%  pinot noir,  10% syrah

Pershkrimi: Vere me ereza me nuance shijesh me

fuci lisi ne karakter dhe arome luleshtrydhe,

mente, fruta pylli, kafe dhe cokollate

 

Nr. Art: 1022

Sasia: 750ml