GEVEREY-CHAMBERTIN

 

Jean-Claude Boisset

 

E Filloi jeten e tj te sukseshme me prodhimin e vererave ne vitn 1960. Ka marre shume cmime nga vere prodhuesi Gregory Patriat

te cilet kane ambicie per te paraqitur anen me te mire te mundshme te prodjimtarise se veres ne Bourgogne. Kantina e veres

ndodhet ne anen me te pasur te Nuits-St Georges dhe motivimi I nje prodhimi vere me elegance dhe respekt per te kaluaren.

 

 

Emri: GEVEREY-CHAMBERTIN

Prodhuar:France, Cote DE Nutsi

Perqindja: 100% pinot noir

Pershkrimi: Nje vere me nuanca, tone nga

mana te kuq, duhan dhe fuci lisi

 

Nr. Art: 1009

Sasia: 750ml