Moreau & Fils

 

Pas gati 200 vjet experience dhe tradite, shtepia J. Moreau & fils eshte nje shembull I shkelqyer ne trajtimin e tokes

ne Chablis. Partneritete afatgjata me kontrollin e prodhuesit vendor te cilesise se larte te rrushit dhe objektivave

moderrne bejne qe vererat jan te nje kualiteti te larte. Qe nga viti 1997 shtepia eshte ne pronesi nga grupi Boisset.

 

Emri: Moreau & Fils Chablis

Prodhuar: France, Chablis

Perqindja:  100% chardonnay

Pershkrimi: Shije shume e fresket me arome nga

molla e verdhe, pjeshke, minerale

dhe agrume .

Nr. Art: 1005

Cmimi: 2350 Lekë

Sasia: 750ml