Raymond Vineyards

 

Ne 1933 erdhi Z. Roy Raymond ne zonen Napa Valley dhe u martua me Znj. Martha Jane Beringer qe ishte pjese e familjes Beringer

Winery. Ne 1970 filloi bashke me djemte e tij Walter dhe Roy Jr. dhe shpejte arriten te njiheshin per cilesine dhe harmonine elegante

te vererave te tyre. Kantina u shit ne vitin 1989 ne nje kompani japoneze dh ne 2009 u be pjese e familjes Boisset me te cilen eshte

fokusim ne prodhimin e cilesise se larte ne zonen Napa Valley

 

 

Emri:RAYMOND R COLLECTION

ZINFANDEL

Prodhuar: USA, Kalifornia

Perqindja: 100% zinfandel

Pershkrimi: Shije gjeneroze me arome kumbulle,

qershi te pjekur dhe vanilje, shije frutash pylli,

manaferre dhe ereza.

 

Nr. Art: 1019

Sasia: 750ml