Raymond Vineyards

 

Ne 1933 erdhi Z. Roy Raymond ne zonen Napa Valley dhe u martua me Znj. Martha Jane Beringer qe ishte pjese e familjes Beringer

Winery. Ne 1970 filloi bashke me djemte e tij Walter dhe Roy Jr. dhe shpejte arriten te njiheshin per cilesine dhe harmonine elegante

te vererave te tyre. Kantina u shit ne vitin 1989 ne nje kompani japoneze dh ne 2009 u be pjese e familjes Boisset me te cilen eshte

fokusim ne prodhimin e cilesise se larte ne zonen Napa Valley

 

 

Emri: RAYMOND RESERVE SELECTION

NAPA VALLEY CABERNET SAUVIGNON

Prodhuar: USA, Napa Valley

Perqindja:  89% cabernet sauvignon, 8% merlot, 3% cabernet franc

Pershkrimi: Shije gjeneroze me arome frutash pylli, ereza kumbulle,

vanilje dhe fuci lisi. Eshte vere e balancuar dhe elegante

me shije mani te zi, tabak dhe cokollate e zeze.Te le nje

shije te gjate ne perfundim.

Nr. Art: 1020

Sasia: 750ml