VILLA CAFAGGIO

 

Basilica Cafaggio

 

Kantina e veres 1000 vjecare ndodhet ne Panzano ne Conca d’Oro. Kjo eshte zona me e mire ne prodhimin e rrushit ne

zonen Chianti.Me nje pune intensive ne rritjen e rrushit dhe ne prodhimin e veres me nje cilesi te klasit te larte e bejn e

kantinen te ndodhet ne majen e prodhueseve ne zonen Chianti.

 

 

Emri: VILLA CAFAGGIO

Prodhuar: Itali, Chianti Classico

Perqindja: 100% sangionovesse

Pershkrimi: Vere me ereza dhe shume e pasur

ne shije frutash pylli, qershi te pjekura,

piper te zi, kakao dhe fistiqe.

 

Nr. Art: 1016

Sasia: 750ml