Rreth Nesh

 

Champagne House CATTIER është një familje dhe shtëpi e pavarur që nga 11 breza. Një nga 10 Shtepit e Champagnes ende e drejtuar nga e njëjta familje me shitjet vjetore mbi se 1 milion shishe. E ndodhur në Chigny-les-Roses, në zemër të territorit prestigjioz te Montagne de Reims.

Champagne CATTIER shfrytëzon një vresht prej 33 hektarësh, kryesisht renditet Premier Cru kultivuar me certifikimin HVE, nivelit 3 (Haute Valeur Environmentale, nivelin më të lartë). Përfshin vreshtin e Clos du Moulin (2,20 ha), një nga shumë pak Clos (copë toke e rrethuar nga një mur ose një gardh) ekzistuese në Champagne..